• Festival
  • Intervju

 

Vi på Access: Rock ruvar på gamla godbitar och en del synder, vi kommer att posta upp intervjuer som vi gjort under sommaren 2012. Planen var att börja med världens kortaste Paul Di’Anno-intervju (var vaken, blinka och du har missat den) ifrån Metallsvenskan som startade festival-sommaren i Sverige på bästa sätt.

Planer går i stöpet och så också denna, vi skyller på tekniken som ändrade klippet på YouTube ifrån ”privat” till ”offentligt” och när Blabbermouth redan hade fått tag i den här så släpper vi lös intervjun där Joey Belladonna. Sångaren äter banan, pratar om kost och hur han har vårdat rösten under åren. Senare off camera berättade han om kommande skivan. Skivan är en ”cover-skiva” där Anthrax tolkar deras favoriter så som Rush, Boston, AC/DC, Journey och Black Sabbath. Aktuellt är även en tribute till DIO som Wendy Dio står bakom.

Anthrax är just nu ute på Europa-turné, denna sträcker sig tyvärr inte upp till Sverige men vi håller djävulshornen korsade för att de kommer till Sverige till sommaren. De är redan bokade till Wacken Open Air 2013 vilken placerar dem geografiskt rätt.

 

 
www.facebook.com/anthrax

www.nuclearblast.de/en/Anthrax

Intervju: Dave Bertram

Kamera och klipp: Linda Florin