• Festival
  • Intervju

Metaltown 2012

Precis när vi hade satt oss ned med Willie Adler ser vi en lurig snubbe i stor stickad grön mössa som kommer ut ur skogen bakom backstage-området. Mannen bär en kamera med stort objektiv och vår första tanke var att detta var Sveriges första paparazzi som försökte sneaka några bilder. Första reflexen att ropa efter vakter avbröts av Willie som säger, ”Ja, det där är vår sångare”. Randy kom och sa ”Hej” och vi började prata med Willie.

Som du kan höra i videon så ropar Dez Fafara (DevilDriver) till oss i bakgrunden att Willie bara ljuger, Herr Adler svär på att han inte ljuger, men fortsätter med att säga att de i Lamb Of God bara dricker ett par öl ibland och att inget blir för galet.
Detta är mannen som nyligen ertappades med att försöka stjäla en riktig, uppstoppad björn på turné med In Flames i USA. Jag citerar Randy Blythes version av det hela på Instagram: ”…när jag hör den otvetydigt DYNGPACKADE Willie Adler skrika i natten på väg emot mig.”Vi har köpt en björn! Vi har köpt en björn! ””
Om du använder Instagram rekommenderar vi starkt att du börja följa ”drandallblythe” för fler underbara historier och vackra bilder.

Kolla den officiella Facebook-sidan för björnen GlennAntonio och buda på att få köpa björnen av Lamb Of God och In Flames som i sin tur kommer att ge donera pengar till Barncancerfonden.

facebook.com/GlennAntonio

facebook.com/lambofgod

www.lamb-of-god.com/

 

Intervju: Dave. Kamera och klippning: Linda Florin