• Arrangör

Hardcore Poster

gain.se releasedunsigned.se

De utav er som delat och tävlat, som har skrivit fina mail och dessutom prickat rätt vinnare av RELEASED Live & Unsigned 2012 har alla skrivit THE LAST BAND! Bra jobbat. Vi kan även avslöja att The Last Band kommer att närvara på Collage och på Tyrol med oss den här kväll.

Vi gratulerar Sophia Cederblad och Emma Persson till vinsten av en VIP-kväll tillsammans med RELEASED Live & Unsigned, Access: Rock, Bonafide och HARDCORE SUPERSTAR! 

Tråkiga nyheter först: Satan Takes a Holiday har tyvärr ställt in sin spelning på Tyrol denna kväll.

Nu till det roliga; till att börja med så kan ni alla som gillar antingen HCSS eller snygga kläder besöka Shock’s fysiska affär i Stockholm på Drottninggatan 81A. Hela dagen har Shock erbjudandet Tag Tre Betala För Två, det gäller hela sortimentet. HARDCORE SUPERSTAR kommer att shoppa loss (?) och hänga i butiken mellan klockan 17.30 och 18.30!

Vidare till eventet som ni har vunnit! Collage, Ingmar Bergmansgata 2, öppnar dörrarna klockan 19.00 för lite mat och dryck – förfest deluxe helt enkelt. Undrar om man kan ta sig en kall JÄGERMEISTER i baren kanske?

Runt 21.00 går vi två och två på led till bussar som tar oss till Tyrol där Bonafide rockar igång oss och HARDCORE SUPERSTAR ser till att kvällen blir oförglömlig!

Vann du inte och ändå vill gå så kan du köpa biljett här av Live Nation.