• Arrangör

VISTA CHINO high res photo

Låt er inte luras av namnet. Bakom det spansk-klingande Vista Chino döljers sig en kvartett vars renommerade historia främst stavas K-Y-U-S-S. John Garcia, Brant Bjork och Nick Olivera var alla medlemmar i originaluppsättningen av öknens största stonerband och under nytt flagg kommer nu alltså Vista Chino till Stockholm och Debaser Strand den 22 oktober för att dagen efter besöka Göteborg och Trädgårn. Biljetterna släpps till försäljning den 7 juni.

Redan för tre år sedan turnerade bandet under namnet Kyuss Lives! där de framförde alla de klassiker som fanns med på ”Blues For The Red Sun”, ”Welcome To The Sky Valley” och den brutalt mäktiga svansången ”…And The Circus Left Town”. Under den svängen gjorde bandet ett utsålt och rungande tungt gig på Debaser Medis och följde upp detta med att ge Göteborg och 2012 års upplaga av Metaltown en en rejäl skopa av sin ”Desert Rock”. Taggade och med energinivåerna maxade så fortsätter nu pionjärerna av stonerrocken under namnet Vista Chino med både turnéer och skivsläpp. Våta drömmar för alla som väntat på en fortsättning på Kyuss. Mycket närmre fulländning än så här kommer man inte.

Om ni inte redan är bekanta med hur en spelning med dessa herrar kan se ut så är det ganska safe att säga att svetten flödar ymnigt, nävarna står likt pelare i skyn och hjärtat klappar med kärlek som aldrig förr. Kanske är det dags att återstifta bekantskapen eller kanske bara göda den redan livliga diton men ska pengar spenderas på en konsert i år så bör Vista Chino prioriteras mycket högt.

facebook.com/VistaChinoBand
www.vistachinomusic.com

Datum

22.10 – Stockholm, Debaser Strand
23.10 – Göteborg, Trädgårn

Biljetter

Stockholm: Biljetterna kostar 260 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se,Debaser.seTicnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.

Göteborg: Biljetterna kostar 260 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se,Kulturbolaget.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.