volbeatNY16011

Danska Volbeat åker ut på stor arenaturné i Europa i höst och nu är det klart att Sverige får tre efterlängtade besök. Den 20 oktober intar de Malmö Arena, den 21 oktober spelar de på Scandinavium i Göteborg och den 22 oktober på Ericsson Globe i Stockholm. Med sig har de inga mindre än Australiens Airbourne och amerikanska Crobot.

Bandet firar just nu succén med nya albumet Seal The Deal & Let’s Boogie som gått in på albumlistans första plats i Sverige, Tyskland, Danmark, Finland, Belgien, Österrike och Schweiz. I Kanada och Norge gick albumet in på en andraplats och i USA på en fjärdeplats.

Sedan bandet grundades 2001 har detta Grammy-nominerade danska rockband kritikerhyllats och nått enorma kommersiella framgångar med deras unika mix av klassisk rock ’n’ roll, heavy metal och rockabilly. Bandet kokade ner sina vitt skilda influenser – allt från Johhny Cash till Elvis Presley till Metallica till Slayer – till ett nytt och spännande sound som snabbt skiljde sig från allt annat. Nya studioalbumet fortsätter att cementera Volbeats sound och frontmannen Michael Poulsen som en unik visionär och berättare.

Vi är stolta och glada att kunna presentera ett av Europas absolut största rockband till Sverige tillsammans med både Airbourne och Crobot för tre arenakonserter. Vi ses i oktober!

Volbeat erbjuder dig nu möjlighet att köpa din biljett före det officiella biljettsläppet via länkarna nedan. Uppge presalekoden: Europeanboogie-S

Malmö
Göteborg
Stockholm

Biljetter släpps via www.livenation.se den 8 juli.