• Arrangör

Watain Ester Segarra

Live Nation

Världssuccén Watain spelar på hemmaplan i vinter

Watain erövrade titeln som Sveriges ledande black metal-band redan år 2010 då de vann en Grammis för albumet ”Lawless Darkness”. Sedan dess har framgångarna inte nått några gränser för Uppsala-trion. Den 23 januari spelar det hyllade bandet på Arenan – Fryshuset. 

Biljetterna släpps den 17 oktober kl 9.00.

Watain bildades 1998 och består av sångaren Erik Danielsson, gitarristen Pelle Forsberg och trummisen Håkan Jonsson. Deras omtalade konserter kan liknas vid högmässor smyckade av blod, svett och flammande eld. Kontroversiellt, visst, och det är heller ingenting som Watain sticker under stol med.

Med det senaste albumsläppet ”The Wild Hunt” från i år, har Watain utvecklats till en världssuccé och kritiker jämför bandet med storheter som Metallica.

Just nu turnerar Watain i Nordamerika, och kommer även att spela i Europa under december. I början av 2014 gör bandet en turné med Mayhem i Australien, och innan sommaren planeras en sväng i Latinamerika.

I januari är det äntligen dags för Watain att spela på hemmaplan. Den 23 januari äntrar de scenen på Lilla Arenan i Stockholm och imorgon släpps biljetterna till en av nästa års mest eftertraktade konserter.

Datum

23.1  Stockholm, ARENAN – Fryshuset

Biljetter

Biljetterna kostar 320 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.