Wolfmother

Häromdagen stod Wolfmother för en succéartad spelning på Gröna Lund i Stockholm. Framför en storpublik framförde bandet hits som Woman och Joker and the thief – och snart kommer bandet även till Malmö och Göteborg! 15 augusti kommer det australiensiska bandet till Malmöfestivalen och den 31 augusti till Trädgår’n i Göteborg.

Fri entré gäller för Malmöfestivalen och biljetterna till konserten i Göteborg släpps fredag 13 maj kl. 09.00 via www.LiveNation.se.

Wolfmother bildades år 2000 av den australiensiske sångaren och gitarristen Andrew Stockdale och deras stora genombrott kom 2005 med det hyllade debutalbumet Wolfmother (som utsågs till ”Album of the year” av Rolling Stone). Bandet har delat scen med storheter som AC/DC och Aerosmith och deras låtar har figurerat i så väl filmer som Shrek och The Hangover som spelen Need for Speed samt Guitar Hero 2. De tog hem pris för ”Best Hard Rock Performance” på 2007 års Grammy Awards och när Led Zeppelin skulle väljas in i ”UK Music Hall of Fame” bjöd de in Wolfmother som deras personliga gäster. De har spelat på stora festivaler som Lollapalooza och Coachella och i sommar återvänder de till Sverige!

www.Wolfmother.com

Datum:
15.8 – Malmö, Malmöfestivalens stora scen
31.8 – Göteborg, Trädgår’n